Tekirdağ Cezaevi Personeli Kampüste Cami Yaptırıyor !

Bünyesinde 1 ve 2 Nolu F Tipi Kapalı ile  1 ve 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarını barındıran kampüs cezaevi girişinde, cezaevi personelince cami yaptırma kararı alındı. Personelin yanı sıra hayırseverlerin de desteğiyle yapılacak 550 metrekare büyüklüğündeki cami için  temel atma töreni düzenlendi.

Törene Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kırklareli Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tekirdağ Adliyesi'nde görevli savcı ve hakimler, cezaevi personeli ve Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek katıldı. İpek'in okuduğu dualar sonrası kesilen kurbanın ardından temele harç katıldı. Cezaevi kampüs caminin yardımlarla kısa sürede bitirilmesinin planlandığı kaydedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.