2018 Yılı Adli Tıp Kurumu İnfaz ve Koruma Memuru Alımı Sıralama Listesi ve Mülakat Tarihleri Açıklandı !

Mayıs ayı sonunda yayımlanan ve başvuruları 04 Haziran 2018 günü başlayan ilanda Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, resmi web sitesi üzerinden aşağıdaki şekliyle bir duyuru yayınlamıştır. Duyuruda sıralı listelerin 13 Temmuz 2018 tarihinde açıklandığı bildirilmekle birlikte, sözlü sınav tarihlerine de yer verilmiştir.

" Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatında 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”a göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere; ilan edilen pozisyonlara yapılan başvurular Başkanlığımızca incelenmiş ve sözlü sınavlara girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler 13 Temmuz 2018 tarihinde Adli Tıp Kurumu internet sitesinden yayımlanmıştır. 


        Yayımlanan listelerdeki pozisyonlar için sözlü sınav tarihleri EK’te belirtilmiş olup, Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Bahçelievler’deki merkez binasında yapılacak olan sözlü sınavlara katılmak üzere adayların resmi kimlik belgeleri ile birlikte belirtilen gün ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir. " denilmiştir.

        6 kişilik İnfaz ve Koruma Memuru alımı kontenjanına toplamda 1550 kişi başvurmuş olup ilk 60 kişi sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır. Aşağıdaki linklerde Sıralama Listesleri ve Sözlü Sınav tarihleri mevcut olup takipçilerimizin bilgisine sunulmuştur.

Adli Tıp Kurumu 6 İnfaz ve Koruma Memuru Alımı Sıralama Listesi

Adli Tıp Kurumu 6 İnfaz ve Koruma Memuru Alımı Sözlü Sınav Tarihleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.