Alaşehir M Tipi Kapalı Cezaevi Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli ve aileleri iftar yemeğinde buluştu.

16 Haziran 2017 tarihinde Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu eğitim ve psiko-sosyal servisleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Kurum Müdürü Dursun Ali GÖRÜM, Kurum 2. Müdürü Haydar OGUZ, Kurum İdare Memuru İsmail Hakkı UCA ile kurum personeli ve aileleri katıldı.

Ceza İnfaz Kurumunda görev yapmakta olan personelin moral ve motivasyonunun artması için düzenlenen iftar yemeği sayesinde birlik ve beraberlik duygusunun güçlenmesi sağlandı. Kurum Müdürü Dursun Ali GÖRÜM yaptığı konuşmada;"Birlik,beraberlik ve yardımlaşma duyguların güçlendiği bu güzel ayda düzenlenen iftar yemeğinde sizlerle birlikte bulunmaktan mutluyum.Bu yemekle birlikte birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceğinden eminim.Ayrıca bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Düzenlenen iftar yemeği organizasyonu yemek sonrasında yapılan dualarla son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.