Tokat'tan Mardin, Elazığ ve Diyarbakır'a Hükümlü / Tukuklu sevki için yola çıkan şoför Murat KAYNAR'ın yönetimindeki cezaevi H/T nakil aracı Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. 

Görgü tanıklarının ifadesine göre; Savrulan araç yol kenarındaki tümseğe çarptıktan sonra takla attı, taklaya rağmen şans eseri tekrar tekerleklerinin üzerine duran nakil aracının içerisindeki 1 cezaevi şoförü, 4 asker ile 4 hükümlü / tutuklu yaralandı.

Kazayı görenlerin haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Sivas'taki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre; yaralıların sağlık durumunun iyi.

Kaza nedeniyle yaralanan personelimize, askerimize ve hükülü/tutuklulara geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.