Samsun E Tipi Kapalı Cezaevinde Mahkum Terörü !

Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Yunus H. isimli mahkûm, infaz ve koruma memuru Bahattin Can'ı jiletle ağır yaraladı.

 

DHA'nın haberine göre olay, önceki gün Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda meydana geldi. Cezaevinde hükümlü Yunus H., vardiya sırasında koğuş kapısını açan infaz ve koruma memuru Bahattin Can'ı önce sırtından daha sonra da yüzünün 5 yerinden jiletle yaraladı. Ağır yaralanan Can olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Mahkûm Yunus H.'ye hücre cezası verildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

"Yaşanılan bu adını bile artık koyamadığım ve sonuna kadar şiddetle kınadığım olaylar silsilesine daha ne kadar daha sessiz kalınacak !  Yaralı Personel arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerim ile birlikte acil şifalar diliyorum. Tez zamansa sağlığına kavuşur inşallah..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.