Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde İnfaz ve Koruma Memuru'na Mahkum Tarafından Jiletli Saldırı

Edinilen bilgiye göre ; Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz ve Koruma Memuru olarak görev yapan meslektaşımızın bilinmeyen bir nedenden dolayı bir mahkum tarafından jiletli saldırıya uğradığı ve ciddi şekilde yaralandığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hemen hemen her yıl 2-3 defa şahit olduğumuz bu vb. menfur saldırılarda birçok kez infaz ve koruma memuru personelimiz çoğunlukta olmak üzere Ceza infaz Kurumu personelimiz ağır olartak yaralanmakta, hatta öldürülmekte !

Kına, Kına, Kına Nereye Kadar !  

Yaşanılan saldırıları görsel olarak paylaşmak unutan hafızalara durumun vehametini belki daha iyi anlatır diye paylaşalım paylaşmasına da nafile... Elimizden maalesef ancak bu  gelebiliyor. Bizler üzerimize düşeni canımızın yandığı kadar değil, belirli sınırlar dahilinde ancak bu kadar paylaşabiliyoruz. Yetkililerimizden her zaman olduğu gibi bu vb. menfur saldırılar sıradanlaşmadan acilen bir çözüm yolu bulunmalı ricamızı tekrarlıyoruz.

infazvekoruma.net ekibi olarak; Yaralı meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir. Acil şifalar dileriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.