Karabük Kapalı Cezaevi Aracı Uçuruma Yuvarlandı : 3 Şehit, 14 Yaralı !

Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Hükümlü / Tutuklu olan Gurbet Kalaycı, Kardeşinin cenazesi için bulunduğu cezaevinden izin alarak askerler nezaretinde cenaze programına katılmak için yola çıkan cezaevi nakil aracı, cenaze namazı dönüşü sonrası rampa aşağıya inerken 80 metreden uçuruma yuvarlandı.

 

Ağaçlık alana yuvarlanan araçta bulunan uzman çavuşlar Kenan Dalkılıç ve Oğuz İnan olay yerinde şehit düştü. Kazada yaralanan Şoför Ramazan Işık, Hükümlü / Tutuklu Gurbet Kalaycı, bir astsubay ve 12 er olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Karabük ve Yenice'deki hastanelere kaldırıldı. Aracın sürücüsü personel arkadaşımız Ramazan Işık'ta maalesef kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştür. Olay yerine sevk edilen AFAD, UMKE, itfaiye ve 112 ekipleri yaralılara müdahale ettikten sonra Cumhuriyet Başsavcısı olay yerinde incelemelerde bulundu.

 

Şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet , Camiamıza , yakınlarına başsağlı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

Şehit Şoför Ramazan IŞIK 

Karabük T Tipi Kapalı CİK Personeli

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.