İnfaz ve Koruma Memurundan Örnek Davranış, Bulduğu 200 Bin TL'lik Ziynet Eşyasını Sahibine Teslim Etti

Elbistan'da geçtiğimiz günlerde çanta içerisinde yaklaşık 200 bin lıralık ziynet eşyası bulan ve sahibine teslim eden Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli İnfaz ve koruma memuru Uğur Yarbi'ye Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı tarafından plaket takdim edildi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Cumhuriyet Savcısı Oktay Barman, Cumhuriyet Savcısı Lütfi Sarıkaya, Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Ferhan Aktürk, Cezaevi Sorumlu İnfaz ve Koruma Başmemuru Süleyman Karataş'ın katılımı ile İnfaz ve koruma memuru Uğur Yarbi'ye plaket takdim edildi.

Takdim sırasında bir açıklama yapan Başsavcı Ormancı, ''Değerli mesai arkadaşımı bu örnek davranışından ötürü tebrik ediyorum. Bu kardeşimiz tam olarak bir adalet çalışanına yakışır şekilde örnek bir davranış sergilemiştir. Meslek hayatında hep bu şekilde adaletten haktan hukuktan ayrılmaması dileklerimle tekrardan şahsım ve adalet camiamız adına teşekkür ederim'' dedi.

infazvekoruma.net ekibi olarak personel arkadaşımıza mesleğimizi, üniformamızı onurlandıran bu güzel eyleminden dolayı teşekkür eder çalışma hayatında sağlık,mutluluk ve başarılar dileriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.