infaz ve Koruma Memuru'na Jiletli Saldırı !

İzmir 1 Nolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde görevli infaz ve Koruma Memuru meslektaşımız Uygar EFEHAN'ın (40), akşam sayımı sırasında bir hükümlünün jiletli saldırısına uğradığı ve  ağır yaralandığı bilgisini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Yüzüne 15 dikiş atıldığı öğrenilen meslektaşımızın edinilen bilgiye göre durumunun iyi olduğu yönünde.

Bu vb. saldırılar ilk değil maalesef öyle görünüyor ki sonda olmayacak. Örneklerini sıkça görebileceğimiz ya da duyabileceğimiz bu vb. şiddete maruz kalıp yaralanan, ölümden dönen hata hatta bu mesleği ifa ederken şehit olan meslektaşlarımız var bizim. İşin komik tarafı GİH ( Genel İdare Hizmeti) Sınıfına bağlı olarak çalışan bir meslek grubuyuz. Neresinden tutarsan elinde kalıyor. 

Yaşanılan bu menfur olayı şiddetle kınıyor, yaralı meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.