Mübaşir Kıyafetlerinde İşyurtları İmzası, Yakında Dağıtımına Başlanacak !

   Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu 1. Müdürü sayın Sabri KARATAŞ'ın sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu, Adliyelerimizde çalışmakta olan 5000 civarında Mübaşir'in iş kıyafetlerinin Bursa E Tipi Ceza İnfaz kurumu koordinatörlüğünde  toplamda 4 ceza infaz kurumu işyurdu tarafından yapıldığı ve yakın zamanda dağıtımı yapılacağı bilgisi paylaşılmıştır. Paylaşım da Karataş şu ifadelere yer vermiştir.

 

" Ülke genelinde adliyelerde çalışan yaklaşık 5.000 mübaşirin günümüz şartlarına uygun çalışma kıyafetleri Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu,Sinop E tipi Ceza İnfaz Kururmu ,Kütahya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu ve Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu ortak çalışması neticesinde Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu koordinatörlüğünde dağıtılmaya başlayacaktır.Emeği geçen herkese teşekkürler.



Takım Elbise: Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu

Kravat ve Gömlek: Sinop E Tipi Ceza İnfaz Kurumu

Ayakkabı : Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu

İş Önlüğü: Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu üretimidir " dedi.

 

  infazvekoruma.net ekibi olarak İşyurtlarımızın gün geçtikçe daha çok alanda hizmet üretmesini gururla izliyor, emeği geçen cezaevi çalışanları ve tüm yetkililerimize başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.