İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı 14 Ekim’de Ankara’da Açılıyor

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen, “İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuar”larının amacı; işyurdu atölye ve tesislerinde hükümlü ve tutuklulara yönelik gerçekleştirilen işbaşı mesleki eğitimler sonucunda üretilen yerli ve milli ürünlerinin satış ve pazarlanmasının yapılmasıdır.

Bu yıl beşincisi Ankara Başkent Millet Bahçesi Konser Alanı’nda düzenlenecek olan “İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı”nın açılış töreni 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 11:00’de gerçekleştirilecektir. Ankara ilinde kurulacak olan 124 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünün katılacağı fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gıdadan tekstile; gümüş işlemeciliğinden ahşap hediyelik eşyaya ve mobilyadan deri ürünlerine kadar yüzlerce çeşit ürün halkın beğenisine sunulacaktır.

Fuarda çalışacak olan görevliler ile fuar stantlarının üretimi, kurulumu ve tüm teknik altyapı çalışmaları işyurdu  müdürlükleri tarafından sağlanmaktadır. Fuar 14 – 20 Ekim 2024 tarihleri ve 11:00 – 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.