Kötü Kan Dizisinde İnfaz ve Koruma Memurlarına Yapılan İtibar Suikasti Sahnesi Tepki Çekti

Now Tv ekranlarında yayınlanan "Kötü Kan" isimli dizinin 2. bölümünde hatırlanacağı üzere ceza infaz kurumunda kalmakta olan bir mahkuma sözde bir infaz ve koruma memuru tarafından alenen telefon verildiği ve bu telefonu koridorlarda cüretkar bir şekilde uzunca bir süre kullandığı, mahkumun diğer odalarda kalan mahkumlara bağırdığı ve buna şahit olan infaz koruma memurunun sesini çıkartmadığı şeklinde uzaktan yakından alakası olmayan sahneleri üzülerek izledik

Senaristlerin bu senaryoları yazarken gerçeklikten koptuklarını geçmişteki örneklerinden de hatırlanacağı üzere bu dizi ile maalesef tekrardan şahit olduk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin onurlu bir mesleğini icra eden infaz ve koruma memuru meslektaşlarımızı bu kadar aciz, onursuz, ve güvensiz şekilde tasvir etmeleri kesinlikle kabul edilebilir bir durum değildir.

Rating uğruna işinize geldiği gibi senaryolaştırdığınız bu vb. yapımlarda onuruyla bin bir türlü cefalara göğüs geren bu vefakar personeli daha fazla töhmet altında bırakmayın sizlerden tek ricamız bu.

Her zaman söylediğimiz ve söylemeye de devam edeceğimiz, Ceza İnfaz Kurumu Personelleri ( İnfaz ve Koruma Memurları ) toplumun küçük bir kesimde olsa insanlara ayak uyduramayan, yanlışa sapmış, hatalar yapmış insanlarının, adaletin tecellisi karşısında bunu uygulama konusunda ki aracılardan biridir. Ve bunları yaparkende adalete ve adaletin emirlerine uydukları konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın.

infazvekoruma.net ekibi olarak; Meslekğimize ve personelimizin itibarını suikasta uğratan sorumlu ya da sorumluluları şiddetle kınıyoruz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.