Açık Cezaevi İzinleri, 30 Kasım 2021'e Kadar Uzatılabilir !

Açık ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlüler için koronavirüs nedeniyle izin süresi bilindiği üzere 31 Temmuz 2021 tarihi itibariyle bitecekti. İzinde olan hükümlülerin cevabını aradığı, açık cezaevi izinlerinin uzatılmasıyla alakalı olarak TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz TUNÇ resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile izinlerin uzatılması için girişimde bulunulduğunu bildirdi. Yapılan paylaşımda aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir.

"Açık cezaevinde barındırılan hükümlülerin Covid salgını nedeniyle izinli sayılabilmeleri için Adalet Bakanlığına verilen yetkinin süresinin 30.11.2021 tarihine kadar uzatılmasına dair önergemiz TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi." dedi.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.