Merakla Beklenen Haber Geldi. İnfaz ve Koruma Memurlarının 3 ve 4 Dereceli Kadrolara Atamaları Gerçekleşti

Hatırlanacağı üzere yakın zamanda;  Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Yükseköğretim Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Adalet Bakanlığı'nın infaz ve koruma memurlularının 3. ve 4. dereceli kadrolara atanabilmesine yönelik talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı haberi sonrası Cumhurbaşkanlığı kararı ile 3. derece kadrodan 500, 4. derece kadrodan 500 olmak üzere toplam bin tane infaz ve koruma memuru kadrosu tahsis edilmesi ile bu kadrolara atanabilecek bilgisi ile bu haktan yararlanabilecek binlerce personel kararın gerçekleşmesini bekliyor iken bir gece gelen kararın şimdilik ertelendi haberiyle hüsrana uğramış ve kararın ne zaman tam anlamıyla işlev kazanacağının merakına girmişti. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü gün içerisinde yapmış olduğu paylaşımla mutlu sona ulaşıldığı bilgisini aşağıdaki şekliyle paylaştı. ( Yapılan düzenlemeyle farkların yanstılma durumunun mayıs ayı maaşlarına yetiştirileceğini düşünüyoruz )

"Ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik müdürlüklerinde fedakârca görev yapan infaz ve koruma memurlarının beşinci derece üzerine yükseltilemeyen kadroları bakımından, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle üçüncü ve dördüncü dereceye yükseltilme imkânı sağlanmıştır. Buna bağlı olarak, Adalet Bakanlığı tarafından üçüncü ve dördüncü derece kadrolara bugün itibarıyla atamalar gerçekleştirilmiştir.
Teşkilatımıza hayırlı olsun."
denilmiştir.

Mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına gerçekleşen bu vb kazanımlardan dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür eder, özlük haklarımızında diğer kolluk kuvvetleri ayarına getirilmesini ayrıca yine bu vb haklardan 7 yıldır yararlanamayan kadrolu personel ile aynı işi ifa eden sözleşmeli personel arkadaşlarımızında bir an evvel kadroya geçirilmelerini temmeni ederiz.
 

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.