İnfaz ve Koruma Memuru Alımında Düzenleme Yapıldı !
  Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğinin, 5 Ekim 2017 Tarihli ve 30201 Sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan değişiklik aşağıda paylaşılmıştır. 
 
5 Ekim 2017 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30201
 
YÖNETMELİK
 
Adalet Bakanlığından:
 
 
ADALET BAKANLIĞI MEMUR SINAV, ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
 
 
MADDE 1 – 10/7/2003 tarihli ve 25164 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 14 üncü maddesinin birinci fıkrasına “şoför” ibaresinden sonra gelmek üzere, ikinci fıkrasına ise “mübaşir” ibaresinden sonra gelmek üzere, “,infaz ve koruma memuru” ibaresi eklenmiş ve aynı maddenin dördüncü fıkrasında yer alan “beş” ibaresi “on” şeklinde değiştirilmiştir.
 
MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
 
MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Adalet Bakanı yürütür.
 
 
Mevzuatta yapılan bu değişikliğe göre bundan sonra ;
 
Boy ve kilo şartı aranan unvanlarda; sözlü sınav için, ilân edilen kadro sayısının 5 katı katılmaya hak kazanır, şeklindeki ibare (Değişik ibare:RG-5/10/2017-30201) ile birlikte  on katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanır, olarak değiştirilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.