CTE Personel Alımı ( İnfaz ve Koruma Memurluğu ) Sınavı İçin Yaş Hesaplama Robotu

İnfaz ve Koruma Memurluğu Sınavı İçin Boy ve Kilo Uygunluğu kontrolü için hazırladığımız >>> İnfaz ve Koruma Memurluğu Sınavı Boy ve Kilo Uygunluk Kontrolürobotumuzdan sonra ihtiyaç duyulduğunu düşündüğümüz, İnfaz ve Koruma Memuru, ceza infaz kurumu kâtibi, hemşire, sağlık memuru, teknisyen, şoför, aşçı ve kaloriferci, gemi adamı personel alımlarında yaş uygunluğunu kolay bir şekilde kontrol edebilmek amacıyla aşağıdaki hesaplama aracını siz takipçilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Genel Müdürlüğün yaş ile alakalı olarak 2023 yılı personel alımında hangi kriterler dikkate alınacağı ile alakalı A. Sözleşmeli Pozisyonlara Yerleşebilmek İçin Gereken Şartlar; başlıklı konusunun g bendinde aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir.

g) Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 11.05.2023 itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak; Merkezî sınavın (KPSS-2022) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla; infaz ve koruma memurları için 30 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.); gemi adamı, teknisyen, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), destek personeli (aşçı, kaloriferci, şoför), sağlık memuru ve hemşire için ise 35 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

Bu program ile Yaş Hesaplaması Yapabileceğiniz Branşlar ;

  1. İnfaz ve Koruma Memurluğu
  2. Cezaevi Kâtipliği
  3. Hemşire
  4. Sağlık Memuru
  5. Teknisyen 
  6. Şoför
  7. Aşçı
  8. Kaloriferci
  9. Gemi Adamı

Programın işlevselliği ile alakalı düşüncelerinizi ya da hesaplama ile alakalı sorularınızı aşağıdaki yorum gönder bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz. Sınava girecek tüm adaylara şimdiden başarılar dileriz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed 3 yıl önce

%62 engelliyim adalet bakn.da bana göre iş varmı teşekkürler

Avatar
Mehmet 3 yıl önce

İkm kalorifer blum var e devletten nasıl basvuru yapa bilirim orta okul mznuyum askerlik yaptım yardimci olursanız memmun olurum bu konuda

Avatar
Mehmet 3 yıl önce

Orta okul mezunuyum kalorifer blum var 89 domluyum bnde basvuru yapmak istiyom nasıl yapabilirim yardimci olursanız memmun olurum