Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Tarafından "Vitamin Kafe" Açıldı

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü tarafından Akdeniz Üniversitesi Kampüsünde işletilecek olan “Vitamin Kafe”  21/11/2018 tarihinde açıldı.

İşyurdu müdürlüğünce sağlıklı ve güvenilir koşullarda üretilen meyve sularının ve diğer gıda maddelerinin sunulacağı Vitamin Cafe’nin açılışına Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiftci, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, İl Jandarma Komutanı Tuğ. Gn. Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Murat Ulucan, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mehmet Karakaya ve Hayrettin Tızlak; Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mehdi Özçoban, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Özer ile kurum personeli ve üniversite öğrencileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.