Ağrı M Tipi Kapalı Cezaevi H-T Sevk Aracı Kaza Yaptı !

Olay, gün içerisinde Ağrı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan 10 Hükümlü ve Tutuklunun Rize'ye sevki sırasında, yolda oluşan gizli buzlanma nedeniyle kaza yaptığı bilgisini öğrenmiş bulunmaktayız. Edinilen bilgiye göre kazada 2'si Asker 3 yaralı olduğu yönünde. 

 

Olay yerine gelen jandarma, itfaiye, polis ve çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı H/T'ları ,askeri personeli, cezaevi personelini araçtan çıkardı. Kaza sonucu ilk müdahalesi olay yerinde yapılan H/T ile yaralı iki askeri personel, ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kazada, diğer H/T'lar, Erzurum'dan gelen cezaevi araçlarına nakledildi. Kaza nedeniyle bir süre trafik tek şeritten sağlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaza nedeniyle yaralanan herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.