Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Katılan İnfaz ve Koruma Memurundan Personele Destek Mesajı

Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz ve Koruma Memuru olarak görev yapan meslektaşımız Muhammet Mehmet KILIÇ, ATV de yayınlanan " Kim Milyoner Olmak İster" isimli programa katılmış olup, sorulara verdiği doğru cevaplar ile 60 bin TL ödüllü 9. soruyu görmeye hak kazanmıştır. 9. soruya cevap vermeyerek 30 bin TL lik çeki kabul eden KILIÇ yarışmayı bu şekilde tamamlamıştır.

Meslektaşımız yarışmanın sonunda yaptığı kısa konuşmada, vefakarca çalışan tüm Ceza ve Tevkifevleri Personelinin günümüz pandemi döneminde içinde bulunduğumuz zorlu şartlara da değinerek farkındalık mesajını iletmiştir. Meslektaşımıza katılmış olduğu yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eder mesleğimiz ve meslektaşlarımız için vermiş olduğu destek ve farkındalık mesajlarından dolayı teşekkür ederiz.

Sizler için hazırlamış olduğumuz meslektaşımızın baştan sona yarıştığı uzun versiyon ile destek mesajı içeren kısa versiyon şeklindeki videoları aşağıya bırakıyoruz.iyi seyirler.

Yarışmacının Baştan Sona Yarıştığı Uzun Versiyonu

Yarışmacının Destek Mesajı İçeren Kısa Versiyonu

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.