CTE Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM, Çini ve Resim Sanatçısı Meslektaşımıza Plaket Takdim Etti

Bu yıl 11. si Antalya'da düzenlenen Denetimli Serbestlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı kapsamında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM yapmış olduğu konuşmasında 87 bin kişilik insan kaynakları bakımından zengin bir yapıda olan teşkilatımızın sanat yönünden bir çok başarılı personele ev sahipliği yaptığına değindiği, bu münasebetle çini ve resim üzerine bir çok eser kazandırmış olan meslektaşımız Antalya E Tipi Kapalı ve Açık ceza İnfaz Kurumu personeli İnfaz ve Koruma Başmemuru Murat ÇETİN'e plaket takdimi gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen plaket takdimine ile ilişkin meslektaşımızın paylaşımı şu şekilde;

Sayın CTE Genel müdürümüz Enis Yavuz YILDIRIM' ın elinden plaketimizi aldık. Gösterdikleri incelikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bana desteklerinden dolayı Başsavcım Yakup Ali KAHVECİ' ye, Başsavcı vekilim Adnan TABAR' a, Kurum savcımız Fatih ARICIGİL' e Yeni kurum savcımız M. Fatih ACEMOĞLU' na ve ATGV müdürümüz Aykut ÜNAL' a ve son olarak kurum müdürümüz Mehmet CEYLAN' a ve Eba Müslüm BAZAN' teşekkürü bir borç bilirim.

infazvekoruma.net ekibi olarak meslektaşımıza mesleğimizin imajına yönelik katkılarından dolayı teşekkür eder sanat hayatında başarılar dileriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.