O İlde, Aile Hekimleri Artık Cezaevinde Nöbet Tutmayacak

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve SağlıkSen Sendikası girişimleri ile sağlık personelinin cezaevinde tuttuğu nöbetler sonlandırıldı.


SağlıkSen Kırşehir Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, sağlık personelinin görevleri dışında cezaevinde görev yapmakta olduğu belirtildi. Sendika tarafından yapılan açıklamada, "2016 yılından bu yana Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli aile hekimleri görevlerinin yanı sıra Kırşehir ETipi Kapalı Cezaevinde nöbet tutmaktaydı. Bu mecburi nöbetler sonlandırıldı. 2016 yılı Temmuz ayından beri devam eden, aile hekimlerimiz ve sağlık camiamız için önemli bir sorun haline gelmiş olan kapalı cezaevi nöbetleri, sendikamızın çabaları İl Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu'nun girişimleri, bakanlığımızdan alınan görüşler ve Vali İbrahim Akın’ın talimatı ile

Şubat ayı itibariyle sonlandırılmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.