Ödemiş T Tipi Kapalı CİK Sağlık Memuru Otomobilinde Öldürüldü !


Ödemiş T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda sağlık memuru olarak görev yapan Serdar KAYA'nın (41) dün gün içerisinde otomobili içersinde pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Olay dün saat 07.00 sıralarında Ödemiş Birgi yolunda meydana geldi. Ailesine araba yıkatacağını söyleyerek evden ayrılan Kaya'nın cesedini kuryelik yapan bir vatandaş buldu. Savcının incelemesinin ardından Kaya’nın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası Kaya’nın fail ya da faillerinin yakalanması için jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Merhum personelimize Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

 

 

Serdar Kaya'nın cenazesi bugün saat 15.00'te, Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin ve çok sayıda cezaevi personelinin katılımıyla Ahrandı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.