CTE Personeli 2018 Yılı NAS Tayin Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2018 yılı NAS ( Norm Atama Sistemi ) tayinleri duyurusu malumunuz 02/04/2018 günü duyurulmuştu, duyuruda, Atanma talebinde bulunacak personelin; UYAP-Personel Uygulamaları/Personel İşlemleri/CTE Atanma Talep Formunu kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile girerek elektronik ortamda doldurmaları suretiyle kurum birinci ve ikinci müdürleri ile denetimli serbestlik müdürü ve denetimli serbestlik müdür yardımcılarının 09-13 Nisan 2018 tarihleri arasında, kurum birinci ve ikinci müdürleri ile denetimli serbestlik müdürü ve denetimli serbestlik müdür yardımcıları hariç diğer bakanlık atamalı personel ile komisyon atamalı personelin ise 16-25 Nisan 2018 tarihleri arasında UYAP üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. denilmişti. 

 

Personel arkadaşlarımızın yapmış oldukları başvuruların akabinde aradan geçen 1 ayı geçkin süredir sonuçların açıklanamamasından dolayı mağdur olduklarına dair, gerek bizlere gelen mesajlarından, gerekse diğer sosyal medya sitelerinde yapılan paylaşımlardan olsun görmekteyiz. 

 

 An itibariyle CTE Genel Müdürlüğünden sonuçların açıklanacağı tarihe ilişkin herhangi bir açıklamanın yapılmadığını, personellerimizin CTE'yi aradıklarında ise çalışmaların devam ettiğine dair bilgilendirme yapıldığını söyleyebiliriz.

 

 Genel itibariyle bu dönemdeki NAS ( Norm Atama Sistemi )  tayinleri için, geçmiş dönemlerdeki başvuru ve sonuç açıklama tarihleri bizlere sonuçların açıklanacağı tarih olarak her ne kadar 15-16 günlük bir zamanı işaret etsede, durumun bu senede o şekilde olmayışı personelimizde mağduriyet yaşayacaklarına dair kaygı ortaya çıkarmıştır.

 

Şöyle kabaca bakıldığında neredeyse tüm sınavlarda ortaya çıkan bu durum, bu tayin sonuçlarının açıklanması noktasında da ortaya çıkmıştır. Personelimizin daha fazla mağduriyet yaşamaması adına sonuçların en kısa sürede açıklanmasını temenni eder, bu vb tayinlerin yıllık planlar dahilinde yapılabilmesi adına ricaları olduğunu elçiye zeval olmaz atasözümüzden de esinlenerek buradan yetkili birimlerimizin bilgisine sunarız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.