2017 Yılı CTE Personeli Mazeret Tayin Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

2017 yılı aile birliği mazeret tayinleri duyurusu malumunuz 07/08/2017 günü duyurulmuştu, Personel arkadaşlarımızın yapmış oldukları başvuruların akabinde aradan geçen 2 aya yakın süredir sonuçların açıklanamamasından dolayı mağdur olduklarına dair, gerek bizlere gelen mesajlarından, gerekse diğer sosyal medya sitelerinde yapılan paylaşımlardan olsun görmekteyiz. 

 

 An itibariyle CTE Genel Müdürlüğünden sonuçların açıklanacağı tarihe ilişkin herhangi bir açıklamanın yapılmadığını, personellerimizin CTE'yi aradıklarında ise çalışmaların devam ettiğine dair bilgilendirme yapıldığını söyleyebiliriz.

 

 Genel itibariyle bu dönemdeki aile birliği mazeret  tayinleri için, geçmiş dönemlerdeki başvuru ve sonuç açıklama tarihleri bizlere sonuçların açıklanacağı tarih olarak her ne kadar ekimin ilk haftalarını işaret etsede, bu durum her yıl olduğu gibi bu yılda personelimizin mağduriyet yaşamasına sebebiyet vermiştir.

 

Şöyle kabaca bakıldığında neredeyse tüm kamu kurumlarının mazeret tayinleri açıklanmış olarak görünmektedir. Tayin bekleyen bahsi edilen 1500 kişilik personelimizin daha fazla mağduriyet yaşamaması adına sonuçların en kısa sürede açıklanmasını temenni eder, yapılan planlamanın tarihlerinde bundan sonrası için okulların açılma tarihlerinden öncesinde açıklanacak şekilde düzenleme yapılabilmesi isteğinin personel arkadaşlarımızın gelecek dönem tayinlerinde benzer mağduriyetler yaşamamaları adına ricaları olduğunu elçiye zeval olmaz atasözümüzden de esinlenerek buradan yetkili amirlerimizin bilgisine sunarız...

 

Bildiklerinizi paylaşmak, soru sormak için burayı tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.