Uzman Çavuşlara Müjde ! 5000 İnfaz ve Koruma Memuru Alınacak

Hatırlanacağı üzere 29 Ekim 2016 Tarihli Resmi Gazete ile yapılan paylaşım üzerine artık belirtilen şartları taşıyan Uzman Erbaşlar CTE Genel Müdürlüğünün şartları taşıyan personel alımına ilişkin duyurusu doğrultusunda, infaz ve Koruma Memurluğuna geçebilecek denilmişti.

 

Konuyla alakalı olarak; Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ'ın Adalet Bakanlığı 2017 bütçe görüşmelerinde yapmış olduğu konuşmanın bir bölümünde şu şekilde yer verdi. 

 

"Son çıkarılan KHK ile biz uzman çavuşlar ve uzman erbaşlardan iki yıl çalıştıktan sonra görevden ayrılanların gardiyanların mesleğe alımı konusunda bir hüküm koyduk. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir ilana çıkacağız. 35 yaşını doldurmamış ve olanlar arasından bunun seçimi yapılacak. Zannedersem ilk ilanda 5 bin kişi bunlardan alacağız. Büyük bir ihtimalle Aralık ayı içerisinde bunun ilanını yapacağız. Bunun da son derece önemli olduğunu ifade etmek isterim. " 

 

Bu duyuru ile birlikte, uzman çavuşluktan ayrılan ve şartları taşıyan personelin Adalet Bakanı'nında bahsettiği üzere aralık ayı itibariyle gerek cte web sitesi gerekse eş zamanlı olarak bizim web sitemizden duyuruyu takip edebileceklerdir. Takipçilerimizin bilgisine sunulur.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.