İşte Yeni İçişleri, Adalet ve Ulaştırma Bakanlarımız...

   Anayasa'nın 114'ncü maddesine göre 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerden 3 ay önce yasal zorunluluk sebebiyle İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan en geç 7 Mart Cumartesi gününe kadar görevlerinden istifa etmek zorunda...

 

   Başbakan Davutoğlu, “Geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptığımız istişare sonrasında bütün bu üç bakanlığımıza da şu anki bakanlık müsteşarlarının önümüzdeki seçime kadar nezaret etmeleri ve bakanlık görevlerini üstelenmelerini kararlaştırdık.

 

   Adalet Bakanlığı’na Sayın Kenan İpek, İçişleri Bakanlığı’na Sayın Sebahattin Öztürk, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na Sayın Feridun Bilgin önümüzdeki günler itibariyle, 6 Mart son gün olduğu için o gün itibariyle göreve başlamak üzere kararlaştırılmışlardır. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.