Genel Müdürümüz Sayın Enis Yavuz YILDIRIMın Yeni Yıl Mesajı...

Değerli Personelimiz,

Üzüntü ve mutluluklarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yılı karşılamaya hazırlanıyoruz.

Her yeni yıl, getirdiği iyimserlik ortamıyla bireylerin olduğu kadar, kurumların ve çalışanlarının da geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini arttırmaktadır. 2015 yılının başarılı ve beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir.

Hükümlü ve tutukluların cezalarının infazları sırasında onlarla ilgilenen, yol gösteren, onların topluma yapıcı, yararlı ve üretken bireyler olarak dönmeleri için fedakâr bir şekilde çalışan siz ceza infaz kurumları personelimizin yeni yılda da görev bilinci ve sorumluluk şuuru ile yılmadan çalışacağına olan inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. Olumlu bir motivasyonla kendinize inanmanız, sahip olduğunuz yeteneklerinizi ve imkânlarınızı verimli bir şekilde kullanmanız kurumsal anlamda bizi hedefimize ulaştıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle siz çalışanlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Kurumlarımızda bulunan hükümlü ve tutuklularımızın da en kısa sürede sevdiklerine kavuşmalarını, dışarıda sağlıklı bir sosyal yapı içerisinde başarılı bir hayat sürmelerini temenni eder, yeni yılın herkese başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

Saygılarımla,

 

    Enis Yavuz YILDIRIM
Hakim
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.