CTE Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM'ın Görevi Değişti !

17 Kasım 2017 Tarihli ve 30243 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanan  Adalet Bakanlığına Ait Atama Kararı başlıklı yazı içeriğine göre yaklaşık 4,5 yıldır Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan sayın Genel Müdürümüz Enis Yavuz YILDIRIM'ın gün itibariyle bakanlık yüksek müşavirliğine atandığını, yerine ise Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı sayın Şaban Yılmaz'ın getirildiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Sayın genel müdürümüzün bu 4,5 yılda yaptıklarına, vesile olduğu güzel gelişmelere, kazanımlarımıza vs. konulara değinmekten öte kısa ve öz olarak gerek personeline verdiği değer ile, gerekse samimiyeti ve mütevazı kişiliği ile gerçek manada gönülleri fetheden bir yönetici olduğunu buradan belirtmeden edemeyeceğim. 

 

Öncelikle biz Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personellerine vermiş olduğu emek ve hizmetlerden dolayı kendisine tekrardan çok teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz. CTE personeli sizi ve sizin gibi bu camiaya ve personeline destek olanları unutmayacaktır. Yolunuz açık olsun. 

 

Genel Müdürümüz Enis Yavuz YILDIRIM'ın Twitter'dan yapmış olduğu veda paylaşımı...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.