Cezaevlerinde Aylık Kapalı Görüş Sayısı Arttırıldı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden Cumhuriyet Başsavcılıkları aracılığı ile tüm ceza infaz kurumlarına gönderilen bir yazı ile aylık 2 defa yapılan kapalı görüş sayısı 3'e çıraltılmış oldu. Gönderilen yazıda aşağıdaki ifadelere yer verişlmiştir.

"Hükümlü ve tutukluların 01-15 Mart 2021 ile 16-31 Mart 2021tarihleri arasında iki yakını ile toplam iki defa ziyaret yapabilecekleri bildirilmiş ise de;Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün ... sayılı yazısı ile COVİD-19 kapsamında alınan tedbirlere uyulması koşulu ile Mart ayı içinde toplam 3 kezgörüş izni verilmesinin uygun olacağı bildirilmiştir.

Bu nedenle;

Kapalı ve açık tüm ceza infaz kurumlarında barındırılan hükümlü ve tutuklulara; 01-10Mart 2021 tarihleri arasında anılan Yönetmelik'in 9 uncu maddesinde belirtilen iki yakınıile bir kez; 11-20 Mart 2021 tarihleri arasında aynı Yönetmelik kapsamında kalan iki yakınıile bir kez; 21-31 Mart 2021 tarihleri arasında ise yine aynı Yönetmelik kapsamında kalaniki yakını ile bir kez olmak üzere kapalı görüş yaptırılması; " denilmiştir.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.