Adalet Bakanlığında Devir Teslim Gerçekleşti...

  Adalet Bakanlığı'nda görev değişimi nedeniyle devir teslim töreni düzenlendi. Adalet Bakanı Kenan İpek, görevini önceki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan devraldı.

 

  Bakanlık makamında düzenlenen törende konuşan Bekir Bozdağ, Bakanlığı döneminde Türkiye'de adalet alanında önemli ve başarılı adımlar atıldığına işaret etti.

 

  Adalet Bakanı Kenan İpek de yaptığı konuşmada, bundan sonra 4 yıl içerisinde adalet sisteminde yapılacak yeniliklerle Adalet Bakanlığı'na olan güveni sarsmayacaklarını belirtti. Bakan İpek “bakanlık görevini bana layık gören Başbakan ve Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

  Biz Ceza İnfaz Kurumu Çalışanları olarak; Geçmişte Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'de yapmış olan Adalet Bakanımız sayın Kenan İPEK'e yeni görevinde başarılar diler. Bundan sonrası için bizlerin dört gözle beklediği dış güvenlik yasamız ve özlük haklarımız konusundaki muallakta kalan konuların çözümü konusunda gerekli ilgi ve alakanın gösterileceğini ümid etmekteyiz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.