Genel Müdür YILDIRIM'ın Personele Mesajı 'Servis Sorunu Çözülmüştür'

Son zamanlarda halihazırda, CTE Genel Müdürlüğü'nün 2017 yılı itibariyle bütçe imkanlarını gerekçe göstererek personel servis araçlarının kaldırılması ile alakalı çalışması sonrasında CİPDER'in bu iptaller doğrultusunda personelin aleyhine oluşabilecek mağduriyetleri gündeme getirmesi üzerine Genel Müdür Enis Yavuz YILDIRIM tarafından twitter hesabından paylaşmış olduğu bir mesajla Sincan, Silivri ve Aliğaza Kampüs Cezaevlerindeki sorunun çözüme kavuşturulduğu bildirilmiştir.

 

 

Her ne kadar sorunun bu 3 cezaevi ile sınırlı olmadığını düşünsekte ümit ediyoruz ki bu vb. sıkıntıyı çeken diğer cezaevi personellerimizinde bu yöndeki sıkıntıları imkanlar doğrultusunda bir an evvel çözüme kavuşturulur.

 

Konunun çözüme kavuşturulması adına emeği geçenlere ve sayın Genel Müdürümüze personel arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz.

 

Genel Müdür YILDIRIM konuyla alakalı paylaşımında şu cümlelere yer verdi:

 

Sincan, Silivri ve Aliağa Ceza İnfaz Kampüslerimizle ilgili servis sorunu çözülmüştür. İlgili personelimize hayırlı olsun.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.