CTE Personeli İçin Teşvik Ödemeleri Bayramdan Önce Yatacak mı ?

05 Mayıs 2020 tarihinde haberini yaptığımız, koronavirüs nedeniyle fedakarca ailesinden uzakta izole edilmiş bir şekilde görev yapan  Ceza ve Tevkifevleri personeline 1000 TL teşvik ödenmesi ile ilgili İşyurtları Daire Başkanı Hakim Murat ATAN imzalı yazı, Cumhuriyet Başsancılıkları aracılığı ile Ceza İnfaz Kurumlarına gönderilmiştir. Gönderilen yazıda aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir.

"Cumhuriyet Başsavcılığınıza bağlı tüm Ceza Infaz Kurumlarına bildirilmek üzere:

Ülkemizde devam eden Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında ceza infaz kurumlarında görev yapan ve süreç içerisinde gösterdikleri gayret ve özverili çalışmaları nedeniyle gerek izolasyona alınanlar, gerekse de vardiya ve günlük görevlerde fiilen çalışan tüm ceza infaz kurumları personeline (Bakanlık Merkez ve Taşra Birimlerinde geçiçi görevli personel, Denetimli Serbestlik Müdürlükleri, Eğitim Merkezlerinde görevli personeller hariç) bir defaya mahsus 1.000.-TL teşvik ödemesinin yapılması, İşyurtları Kurumu Yüksek Kurulun 04/05/2020 tarihli ve 18 sayılı Kararının 12 maddesince uygun görülmüştür.

Bu itibarla; lşyurtlan Kurumu Yüksek Kurulu'nun kararı ile belirlenen ilkeler çerçevesinde, daha önce Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne gönderilen isim ve sayılar esas alınarak ceza infaz kurumlarında fiilen çalışan kadrolu ve sözleşmeli personele yapılacak 1000 TL teşvik ödemesinden Gelir ve Damga Vergisi kesintisi yapılması ve kalan tutarın gecikmeksizin ceza infaz kurumları mutemetleri aracılığıyla ilgili personelin hesaplarına yatınlması gerekmektedir.

Ayrıca maaş mutemetliği hesaplarına 20.05.2020 tarihi itibariyle gerekli ödenekler aktarılacak olup Ramazan Bayramı öncesinde tüm ödemelerin gerçekleştirilmesi önem arz etmektedir. Bilgi ve gereğini arz/rica ederim." denilmiştir.
 

Murat ATAN

Hakim

Başkan
 

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.