CTE Personeli Emekli Kimlik Kartı Verilmeye Başlandı !

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından emekli personel için emekli kimlik kartı verilmeye başlanmıştır. Bununla alakalı CTE'nin duyurusunu aşağıdaki şekliyle takipçilerimizin bilgisine sunarız.

"13/08/2018 tarihinden itibaren Genel Müdürlüğümüzce emekli kimlik kartı verilmeye başlanmıştır. Bu vesile ile emeklilik kimlik kartı talebinde bulunacakların; 
1- Taleplerini Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına yapmaları gerekmektedir.
2- Genel Müdürlüğümüze doğrudan yapılan emekli kimlik kartı talepleri kabul edilmeyecektir.
3- Yazımız ekinde gönderilen matbu form eksiksiz doldurulup vesikalık fotoğrafın da renkli olarak taranmış şekilde UYAP üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
4- 01/12/2010 tarihinden önce emekli olanlara Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı eski adı ile Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünce emekli kimlik kartı verildiğinden talepleri alınmayacak, bu şekilde talep gönderilmesi durumunda cevap verilmeyecektir.
5- Devlet Memurluğundan çıkartılan veya KHK ile ihraç olanların Komisyona başvurmaları durumunda talepleri alınmayacaktır. (istifa eden ve müstafi sayılanlar hariç) "denilmiştir.

CTE Personeli Emekli Kimlik Kartı Başvuru Formu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdülcebbar ölçücü 2 ay önce

Emekli kart olanaklarından faydalanmak istiyorum teşekür ederim