Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

   Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapan Şaban  Yılmaz, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevini, Hakimler ve Savcılar kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz’ın da katıldığı törenle  Bakanlık Yüksek  Müşavirlik görevine  getirilen Enis Yavuz Yıldırım'dan devraldı. 


   Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde düzenlenen törende, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri görevini  Şaban Yılmaz'a  teslim etmekten büyük onur duyduğunu ifade eden   Yıldırım “Ben inanıyorum ki Şaban Yılmaz,  aldığı bu  görevi  layıkı ile yerine getirecek ve daha ileri noktalara taşıyacaktır” dedi.


   Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen Şaban Yılmaz ise yapmış olduğu konuşmada “Enis Yavuz Yıldırım‘a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yapılan hizmetleri daha da ileriye taşımak isteğini beyan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.