İslahiye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Personeli İnfaz ve Koruma Memuru İntihar Etti

İslahiye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda infaz ve koruma memuru olarak görev yapan Faruk A. (35), vardiya nöbeti tuttuğu esnada görev yerinden uzaklaşarak gözlerden kayboldu. Çalışma arkadaşları tarafından detaylı olarak aranan Faruk A, bulunamaması üzerine ise cezaevindeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Güvenlik kameralarından yapılan incelemede Faruk A'nın en son izinde bulunan ve lojmanda kalan bir arkadaşlarının evine girdiği belirlendi. Eve gidildiğinde ise Faruk A'yı nevresim kumaşı ile asılı halde buldular.

Büyük şok yaşayan Faruk A'nın mesai arkadaşları hemen durumu cezaevi amirlerine ve cezaevi savcısına haber verdi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, sağlık ekipleri ve savcılığın incelemesinin ardından meslektaşımızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olay ile ilgili olarak soruşturma açıldığı öğrenildi.

Merhum meslektaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Cenab-ı Allah taksiratını affeyler inşallah.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.