CTE Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Atama Sonuçları Açıklandı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden, Görevde yükselme ve unvan değişikliği sözlü mülakattalrı sonucunda başarılı olan adayların atamaları gün içerisinde CTE'nin web sitesi üzerinden aşağıdaki şekliyle duyurulmuştur. Takipçilerimizin bilgisine sunulur. 

Ataması yapılan personel arkadaşlarımıza yeni görevlerinde ve görev yerlerinde başarılar dileriz.

CTE DUYURUSU

" Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda başarılı olan personelin tercihleri doğrultusunda yerleştirme işlemleri 09.04.2018 tarihli Bakanlık Olur’u ile tamamlanmış olup ilgililer yerleştirme sonuçlarına T.C Kimlik numarası ile ulaşabileceklerdir.

        Söz konusu sınav sonucuna göre ataması yapılan personel için tebligatlar ayrıca görev yaptıkları kurumlarına gönderilecektir." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.