CTE Genel Müdürlüğü'nden 'Eğitici Havuzu Oluşturulması' İçin Duyuru !

CTE Genel Müdürlüğünden Duyuru !


Hükümlü ve tutukluların topluma yeniden kazandırılması amacıyla,  ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik müdürlüklerinin ihtiyacı olan nitelikli personelin yetiştirilmesi için geliştirilen programların eğitimlerini vermek üzere ceza infaz kurumlarında, denetimli serbestlik müdürlüklerinde ve eğitim merkezlerinde görev yapan kurum müdürü, kurum ikinci müdürü, idare memuru, psikolog, sosyolog ve sosyal hizmet uzmanı, öğretmen, infaz ve koruma memuru unvanlarındaki personelden oluşan bir eğitici havuzu oluşturularak eğitici eğitimi düzenlenecektir.


Söz konusu eğitimlerde eğitici olarak görev almak isteyen ve ekte belirtilen kriterlere uygun olan personelin özgeçmişini,  formata uygun olarak doldurup 16/12/2016 tarihine kadar Personel Eğitim Bürosuna ve ayrıca cte.peb@adalet.gov.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

 

Ekler

Eğitici Kriterleri

Özgeçmiş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.