CTE Bakanlık ve Komisyon Atamalı Personelin 2024 Yılı İsteğe Bağlı Atama Sonuçları Açıklandı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü duyurusunu 19 Mart 2024 tarihinde yaptığı Bakanlık ve Komisyon atamalı personelin isteğe bağlı ve mazerete tayin sonuçlarını gün itibariyle açıkladı. Yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir. 
 

"Genel Müdürlüğümüz tarafından kurum birinci ve ikinci müdürleri, denetimli serbestlik müdürleri ve müdür yardımcıları hariç Bakanlık ve komisyon atamalı personelin 2024 yılı isteğe bağlı atama talepleriyle ilgili çalışmalar personelimizin hizmet puanları ve tercih sırasına göre Norm ve Atama Sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilmiştir.

Bir ceza infaz kurumu ya da denetimli serbestlik müdürlüğüne isteğe bağlı olarak atanabilecek toplam personel sayısı her bir ünvan için ayrı ayrı o kurum için tahsis edilen norma göre belirlenmiştir.
        
Aile bütünlüğünün bozulmaması için yer değişikliği isteme hakkını elde eden ve her ikisi de kurum personeli olan eşlerin birbirlerine tabi olmasında; yönetici kadrosunda bulunmayanlar yönetici kadrosunda bulunanlara, kadrolu olan personel sözleşmeli olan personele, puanı yüksek olan personel düşük olana tabidir ilkesi benimsenmiştir. Eğer tabi olunan personelin sistem tarafından ataması yapılmamışsa diğer eşin de ataması yapılmamıştır.
           
Atama sonuçları, personelimizin çalıştığı kurum, atandığı kurum ve atamaya esas puanını gösterecek şekilde ilan edilmiştir.

Ataması yapılan personelin atamalarına dair tebligat ile görevlerinden ayrılış tarihleri bilahare bildirilecektir. Tebligat işlemleri yapılıncaya kadar ataması/yerleştirilmesi yapılan personelin kesinlikle ayrılış işlemlerinin yapılmaması gerekmektedir." denilmiştir.

İnfazvekoruma.net ekibi olarak, ataması yapılan personel arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.
 

EK-1 BAKANLIK ATAMALI PERSONELİN ATAMA SONUÇLARI 

EK-2 KOMİSYON ATAMALI PERSONELİN ATAMA SONUÇLARI 

EK-3 AİLE BİRLİĞİ MAZERETİ İLE ATANANLAR

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.