2019 Yılı CTE Görevde Yükselme, Ünvan Değ. Sınavına Hazırlık İçin Kitap, Kaynak Önerileri...

CTE Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavına hazırlanmak için kaynak / kitap önerebilmek adına ilk göze çarpan ve üzerinde Ceza ve Tevkifevleri ibaresi bulunan kitaplar üzerinde yapılan araştırmaya istinaden öne çıkan kitapları fiyat ve taksit sayısı avantajlarına da bakarak konunun muhatabı olan personel arkadaşlarımızın bilgisine sunmak istedik.   Burada paylaşmış olduğumuz kitaplardan başka sizlerin de halihazırda kullandığı kaynak / kitap önerilerinizi de gerek web sitemizin yorum bölümüne , gerek forum adresimizden gerekse facebook adresimizden sınava katılacak olan arakadaşlarımızın görebileceği mecralarda paylaşımlarda bulunarak katkıda bulunabiliriz.

Öncelikle son zamanlarda kaynakların arttığını söyleyebilirim. Pegem Akademi bu alanda daha çok kaynakğa sahip yayın evi olarak öne çıkmakla birlikte bu yayınevini, yargı, data, kariyer meslek yayınevleri takip etmektedir.

Sınav tarihiyle alakalı an itibariyle Ceza ve Tevkifevlerinden resmi herhangi bir duyuru olmamakla birlikte, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Planlama ve İstihdam Şube Müdürü Sayın Ramazan Sinekoğlu tarafından kişisel twitter adresinden 2019 Yılı CTE Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavının ne zaman yapılacağına dair aşağıdaki şekliyle bilgi paylaşımı olmuştur.

.

infazvekoruma.net ekibi olarak, Sınava girecek tüm personel arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dileriz.

Mevzuat ( Kanunlar, Yönetmelik, Tüzük ) vs. Ulaşmak için Tıklayınız.
 

Geçmiş yıllarda çıkmış soru ve cevaplara ulaşmak için tıklayınız...

Kitaplara Ulaşmak İçin Kitap Resimlerinin Üzerine Tıklayınız. Online şekilde satın alabileceğiniz adreslere yönlendirecektir. Kitapları herhangi bir siteden de alabilirsiniz ben burada örnek olsun diye verdim.


 

Pegem Akademi Yayıncılık - Konu Anlatımlı   Pegem Akademi Yayıncılık - Soru Bankası    Data Yayınları - Konu Anlatımlı Soru Bankası  Yargı Yayınevi - Konu Özetli Açıklamalı  Soru Bankası  Kariyer Meslek Yayınevi - Konu Anlatımlı Soru BankasıPegem Akademi Yayıncılık - Saymanlık Hazırlık Kitabı    Pegem Akademi Yayıncılık - Öğretmenlik Hazırlık Kitabı   Pegem Akademi Yayıncılık  - İnfaz Koruma Başmemurluğu-İdare Memurluğu-İkinci Müdürlük Hazırlık Kitabı    Pegem Akademi Yayıncılık  - Şeflik Hazırlık Kitabı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.