Yeni CTE Genel Müdürümüz Şaban YILMAZ Kimdir ?

17 Kasım 2017 Tarihli ve 30243 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanan  Adalet Bakanlığına Ait Atama Kararı başlıklı yazı içeriğine göre Sayın Enis Yavuz YILDIRIM'ın yerine Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Şaban YILMAZ, CTE Genel Müdürü olarak atanmıştır.

CTE Genel Müdürü Şaban YILMAZ Kimdir ?

01.05.1971 yılında Rize-Merkez Düzköy köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğreniminden sonra 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

1998 yılından itibaren sırasıyla Yozgat-Çayıralan, Ardahan-Çıldır, Bursa-Gürsu, Trabzon-Beşikdüzü C.Savcılığı, 2005 yılından itibaren de Mardin-Midyat, Samsun-Bafra, Bartın, Yalova, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu.

28.07.2017 tarihinden 17 Kasım 2017 tarihine kadar Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten YILMAZ, 17 Kasım 2017 tarihli resmi gazetede yayınlanan atama kararı ile CTE Genel Müdürü olarak ataması yapılmıştır.

infazvekoruma.net ekibi olarak Sayın Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.