Son dakika: Bakan Bozdağ'dan İnfaz Düzenlemesi ve 7. Yargı Paketi Açıklaması

Adalet Bakanı Bozdağ, 7. Yargı Paketi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, pakete ilişkin düzenlemede sunumun bu hafta olacağını belirterek “İnfaz ile ilgili bir düzenleme paket içinde yer almayacak. Biz düzenlemeyle ilgili mutabık kaldık ama sunum yapmadık. Bu hafta sunum yaparız.“ şeklinde konuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kabine toplantısının ardından 7. Yargı Paketi ile ilgili açıklama yaptı ve infaz düzenlemesine ilişkin de konuştu. Bakan Bozdağ, “İnfaz ile ilgili bir düzenleme paket içinde yer almayacak.“ dedi.

Adalet Bakanlığı tarafından 7. Yargı Paketi çalışmaları tamamlanmıştı. Kabine toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yargı paketiyle ilgili bir sunum yapmadığını belirterek şöyle konuştu:

Yargı paketiyle ilgili bugün bir sunum yapmadım. İnfaz ile ilgili bir düzenleme paket içinde yer almayacak. Biz düzenlemeyle ilgili mutabık kaldık ama sunum yapmadık. Bu hafta sunum yaparız. Paketteki önemli değişiklikler yayınlandı.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.