Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL, Sözleşmeli Personelin Kadro Talebi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL gün içerisinde CNN Türk kanalında cumartesi günleri ekrana gelen 'Hafta Sonu' isimli programda Hakan ÇELİK'in konuğu oldu, bakan gül programda gündeme ilişkin sorulara cevaplar verdi. Bakan GÜL'ün Adalet Bakanlığı personelleri tarafından yakından takip edilen sözleşmeli personele kadro ve sözleşmeli personellerin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarına giremeyişleri ile alakalı twitter'dan yöneltilen sorulara da aşağıdaki ifadelerle cevap vermiştir.

" O Konuda da hükümetimizin sayın cumhurbaşkanımızın elbette her zaman yapmış olduğu çalışanlarımıza ve bu konuda adalet çerçevesinde yaklaşım var. Bu hususda bizimde adalet bakanlığında çalışan arkadaşlarımızın çünkü belli görevde yükselme gibi haklarını dsa kullanamıyorlar. Bizimde her düzeyde bakanlarımızla hep çalıştığımız bir konu bu kadarla ... (?) arzu ettiğimiz arkadaşlarımıza tüm fedakar çalışan adalet bakanlığı çalışanlarına yargı mensublarımıza selam, özveriyle çalışıyorlar çünkü çok zor büyük bir mesai harcıyorlar inşallah bizde bir çaba gösteriyoruz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaw he he 5 yıl önce

yaw he he, hep aynı hikaye