5 Açık Cezaevinde Kovid19 Testi Pozitif Çıkan 17 Hükümlüden 3'ü Hayatını Kaybetti, 79 Cezaevi Personelinin Testi Pozitif Çıktı

Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL 13 Nisan 2020 tarihli Koordinasyon Toplantısı sonrasında Adalet Bakanlığı bünyesinde koronavirüs'ün etkisi ve vaka sayısının olup olmadığı ile alakalı yapmış olduğu konuşmasında aşağıda başlık şeklinde verdiğimiz ifadelere yer vemiştir." * Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında herhangi bir pozitif vaka yoktur.

  • 5 Açık Ceza İnfaz Kurumunda 17 adet kovid19 pozitif vaka tespit edilmiş olup bu vakalardan 3'ü tedavileri devam ettiği sırada hayatını kaybetmiştir. Kendilerine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
  • Hastanelerde tedavileri devam eden 14 hükümlüden 13'ünün sağlık durumu iyidir. Kronik rahatsızlığı bulunan bir hükümlünün ise tedavisi yoğum bakımda devam etmektedir. 
  • Bu güne kadar 14 hakim ve cumhuriyet savcımız, 32 adliye personelimiz,  79 Ceza İnfaz Kurumu Personelimiz, 34 adli tıp personelimizin testleri pozitif çıkmıştır. Tesellimiz yoğun bakımda olmamaları sağlık durumlarının iyi olmasıdır. İzolasyon altında tedavi ve iyileşme süreçleri devam etmektedir. Kendilerine ve tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar niyaz ediyorum. " demiştir.

Koronavirüs testi pozitif çıkan 79 Ceza İnfaz Kurumu Personelimize ve diğer Adalet Bakanlığı personeli ile birlikte 14 hükümlü vatandaşımıza  geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Vefat eden hükümlülere Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.