Antalya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Aracı Kaza Yaptı 1 Ölü 1 Yaralı

Antalya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz ve Koruma Memuru olarak görev yapan Ali YILMAZ yönetimindeki Kuruma ait araç, yağmurunda etkisiyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarparak yan devrildi. Devrilen kamyonetteki İnfaz ve Koruma Memuru meslektaşımız Şahin BAYRAKTAR (39) hayatını kaybetti, İnfaz ve Koruma Memuru Ali YILMAZ ise yaralandı. Kazayı duyup olay yerine gelen hayatını kaybeden meslektaşımızın eşi ve mesai arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Kepez ilçesi Fatih Mahallesi Antalya Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, adliyedeki bankaya evrak imzalatmaktan dönen Antalya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli İnfaz ve Koruma Memuru Ali Yılmaz’ın kullandığı 07 FSL 46 plakalı açık kasa kamyonet, dönüş yolunda sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp önce refüjdeki kaldırıma, ardından aydınlatma direğine çarpıp yan devrildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, yaklaşık 10 yıldır  İnfaz ve Koruma Memuru olduğu öğrenilen ve araçta yolcu kısmında oturan Şahin Bayraktar’ın (39) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan İnfaz ve Koruma Memuru  Ali YILMAZ ise tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Kazayı duyup olay yerine gelen Şahin Bayraktar’ın eşi sinir krizi geçirirken, diğer İnfaz ve Koruma Memurları da mesai arkadaşlarının ölümüyle gözyaşı döktü. Bayraktar’ın cansız bedeni savcı talimatıyla ambulansla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

infazvekoruma.net ekibi olarak; Merhum meslektaşımıza Cenab-ı Allahtan rahmet, Teşkilatımıza ve kederli ailesine başsağlığı dileriz. Aynı zamanda yaralı personel arkadaşımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.