İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Cezaevi Personeli'nin Mesleki Yeterliliğinin İyileştirilmesi Projesi Tokat'ta Düzenlendi !

TOKAT

Cezaevi Personelinin Mesleki Yeterliliğinin İyileştirilmesi ve Sosyal Gelişiminin Artırılması Projesi kapsamında GOÜ ( Gaziosmanpaşa Üniversitesi ) öncülüğünde, GOÜ Eğitim fakültesi konferans salonunda açılış toplantısı düzenlendi...

Cezaevi Personelinin Mesleki Yeterliliğinin İyileştirilmesi ve Sosyal Gelişiminin Artırılması Projesi...

 

GOÜ koordinatörlüğünde yürütülen, T. C. Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı, Erasmus+Yenilik ve İyi Uygulamaları Değişimi İçin İşbirliği Programı” kapsamında desteklenen “Cezaevi Personelinin Mesleki Yeterliliğinin İyileştirilmesi ve Sosyal Gelişiminin Artırılması” konulu projenin açılış toplantısı, Eğitim Fakültesi Konferans salonunda yapıldı.

 

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat Baro Başkanı Faruk Bostancı, öğretim üyeleri, daire amirleri ve Tokat T Tipi Cezaevi personeli katıldı.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, konuşmasında, Cezaevi Personelinin Mesleki Yeterliliğinin İyileştirilmesi ve Sosyal Gelişiminin Artırılması projesi, bugüne kadar tüm açık ve kapalı ceza infaz evlerinde çalışan müdüründen infaz ve koruma memuruna kadar tüm koruma personelimizin çalışan koşullarının iyileştirilmesi sosyal gelişimin artırılmasıdır. Bu projenin amacının bu kurumlarda çalışan personelin çalışmalarında akademik alanda bir farkındalık elde etmek olduğunu söyledi.


Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin konuşmasında bu projenin Üniversite-kamu işbirliğinin güzel örneklerinden biri olduğunu belirterek bütün kamu kurumlarımızla, ülkemize ve Tokat’ımıza katkı sağlayacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.