İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Bafra T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na Silahlı Saldırı !

SAMSUN

Bafra T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na Silahlı Saldırı !

Samsun'un Bafra İlçesinde 2009 yılında faaliye geçen yaklaşık 1500 kişi kapasiteli kapalı ve açık cezaevinden oluşan Bafta T Tipi Kapalı ve Açık Ceza infaz kurumunun Açık kısmında gün içerisinde gerçekleşen yaralama olayı ile ilgili görgü tanıklarının söylemlerinden edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir kamyonet ile gelen şüpheliler, araç içerisinden cezaevine tüfek ile ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Açık Cezaevi bölümünde görevli bir kadın personel arkadaşımız yaralandı. Yaralı personel arkadaşımız Bafra Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Yaralı personel arkadaşımıza acil şifalar dileriz.

 

 

Samsun Valiliğinden olayla alakalı gün içerisinde yapılan basın açıklaması...

 

"Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde bugün öğle saatlerinde gerçekleşen olayla ilgili basın ve sosyal medyada çıkan haberler üzerine, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına açıklama yapma gereği duyulmuştur.

 

Bu doğrultuda, Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu İdari Hizmet Binası önündeki yoldan geçen bir kamyonetten, 28.11.2017 günü saat 13.00 sıralarında av tüfeği ile bir el ateş edilmiştir. İdari Hizmet Binasına isabet eden saçmalardan bir tanesinin, duvara çarparak sekmesi sonucu bahçede bulunan N.E. isimli kadın personel hafif şekilde yaralanmıştır. Şüpheli veya şüphelilerin yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."denilmiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.