İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Osmaniye Cezaevinde Dehşet ! Mahkum Cam Parçası İle İnfaz ve Koruma Memurlarını Yaraladı !

OSMANİYE

Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Dehşet ! Mahkum Cam Parçası İle İnfaz ve Koruma Memurlarını Yaraladı !

Edinilen bilgiye göre olay, Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda dün akşam saat 19.00 sıralarında gerçekleşti. Akşam sayımı için koğuşa giren infaz ve koruma memuru meslektaşlarımıza hırsızlıktan hükümlü olan bir mahkum elindeki cam bardağı kırarak cam parçasıyla saldırdı. Çıkan arbedede Sezgin G., Abdulvahap Ö. ve Nuri G. adlı 3 infaz ve koruma memuru meslektaşımız çeşitli yerlerinden yaralandı. Mahkumun saldırısıyla bir memur arkadaşımızın kulağı yarıya kadar kesildi, diğer arkadaşımız yüz ve kol olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Diğer infaz ve koruma memuru personel arkadaşlarımızın müdahalesiyle kısa sürede bastırılan olay sonrası yaralanan infaz ve koruma memuru meslektaşlarımız cezaevine çağrılan ambulans ile Osmaniye'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Fotografları yayın etiği açısından kanlı hallerini yayınlamak istemedik ama durumun gerçekten çok vahim olduğunun altını çizmek isteriz.

Yaralanan personel arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz. 

Yorumlar (6)

Akif 5 Yıl Önce

Tirnak çakimiz bile yok

sfr yaşar 5 Yıl Önce

Geçmiş olsun. Rabbim korusun.

ikm murat 5 Yıl Önce

geçmiş olsun sevgili meslektaşlarım bi daha bu tarz olaylarla karşılaştırması

ikm frt 5 Yıl Önce

çok geçmiş olsun arkadaşlar

ikm 5 Yıl Önce

rezillik sahipsiz gardiyanlar ölsek kimsenin umrunda değil reziliz hale bak kulak gitmiş

iii 2 Yıl Önce

gardiyan arkadaşlara geçmiş olsun ama hepsi değil tabiki fakat bazı gardiyanlar görevlerini kötüye kullanıyorlar mahkumlara yetkileri dışında eziyet ediyorlar mahkumlar zaten özgürlük hakları sınırlandırılarak cezalarını cekıyorlar ama kötü muamele insanlık dışı ve sonucta bu oluyor illaki birileri özgürlük ihtimallerini yakıp canlarına tak ettiğini bu şekilde ya da daha da kötüsü intihar ederek duyuruyorlar..gardiyanlar devletin memuru olduklarını unutup ceza cektirici sanıyorlar kendilerini ne gardiyanlar gördük şuan hükümlü... yapmayın arkadaşlar yapmayın görevlerinizi insani duygularla icra edin kim oraya ne sebeple geldi bilemezsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.