İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Tarsus Cezaevinde Görevli İnfaz ve Koruma Memuru'na Cezaevi Dışında Saldırı !

MERSİN

Tarsus Cezaevinde Görevli İnfaz ve Koruma Memuru'na Cezaevi Dışında Saldırı !

İnfaz ve Koruma Memuru meslektaşlarımıza yapılan saldırılara, Tarsus ceza infaz kururmunda infaz ve koruma memuru olarak görev yapan M.K'nın darp edilmesiyle bir yenisi daha eklendi.

olay, Bahçe Mahallesindeki meydana geldi. Sabah erken saatlerde işe gitmek için yola çıkan Tarsus Cezaevi'nde görevli infaz ve koruma memuru M.K.'ya (23), yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişiler tarafından “sen bizim selamımızı neden söylemedin” bahanesiyle darp edildi.
CEP TELEFONU GASP EDİLDİ

Meslektaşımızı darp eden şüpheli şahıs önce cep telefonunu gasp etti. Ardından tehditlerde bulunup telefonu geri iade ederek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin yaptığı ihbar ile olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri meslektaşımıza müdahale ederek hastaneye kaldırdı.

Alınan bilgilere göre M. K.’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yerindeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri şüpheli şahısı yakalamak için çalışma başlattı. infazvekoruma.net olarak bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.. 

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.