İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Alaşehir M Tipi Kapalı Cezaevi Personeli Kurum 2. Müdürü Adem SAPANCI Vefat Etti

MANİSA

Alaşehir M Tipi Kapalı Cezaevi Personeli Kurum 2. Müdürü Adem SAPANCI Vefat Etti

Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Kurum 2. Müdürü olarak görev yapan Adem SAPANCI'nın, düşme sonucu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamayarak vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma gün içinde görev yaptığı kurumda tören düzenlenmiş olup törene Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin KAHRAMAN, Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Cezaevi Savcısı Müslüm ERBOĞA, Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 1. Müdürü Mesut DUYAR , Kurum İdare Memuru İsmail Hakkı UCA , ailesi, kurum öğretmeni, kurum psikoloğu, infaz ve koruma memurları ve başmemurları, diğer kurum personeli, civar ceza infaz kurumundan personeller ve alaşehir denetimli serbestlik personeli törene katılım sağlamışlardır.

Merhumun cenazesi 29/01/2020 tarihinde memleketi Isparta'da defnedilecektir.

Merhum müdürümüz için bir kaç cümle söylemek gerekirse; aynı kurumda aynı havayı soluduğumuz, personeli tarafından sevilen bir gün evvel şakalaşıp bir gün sonra talihsiz bir şekilde aldığımız ölüm haberi; yaşadığımız üzüntümüzü yaşınında genç olması münasebetiyle bir kat daha artmıştır. Takdiri ilahi artık sözün bittiği yerdeyiz. Bizler merhum müdürümüzden razıyız Allahım oda bizlerden razıdır inşallah.

Son olarak merhum müdürümüze Cenab-ı Allahtan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.