İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Mübaşir Kıyafetlerinde İşyurtları İmzası, Yakında Dağıtımına Başlanacak !

İŞ YURTLARI

Mübaşir Kıyafetlerinde CTE İşyurtları İmzası, Yakında Dağıtımına Başlanacak !

Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu 1. Müdürü sayın Sabri KARATAŞ'ın sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu, Adliyelerimizde çalışmakta olan 5000 civarında Mübaşir'in iş kıyafetlerinin Bursa E Tipi Ceza İnfaz kurumu koordinatörlüğünde toplamda 4 ceza infaz kurumu işyurdu tarafından yapıldığı ve yakın zamanda dağıtımı yapılacağı bilgisi paylaşılmıştır. Paylaşım da Karataş şu ifadelere yer vermiştir.

 

" Ülke genelinde adliyelerde çalışan yaklaşık 5.000 mübaşirin günümüz şartlarına uygun çalışma kıyafetleri Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu,Sinop E tipi Ceza İnfaz Kururmu ,Kütahya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu ve Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu ortak çalışması neticesinde Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu koordinatörlüğünde dağıtılmaya başlayacaktır.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Takım Elbise: Bursa E Tipi Ceza İnfaz KurumuKravat ve Gömlek: Sinop E Tipi Ceza İnfaz KurumuAyakkabı : Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumuİş Önlüğü: Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu üretimidir " dedi.

 

  infazvekoruma.net ekibi olarak İşyurtlarımızın gün geçtikçe daha çok alanda hizmet üretmesini gururla izliyor, emeği geçen cezaevi çalışanları ve tüm yetkililerimize başarılar diliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.